Privātuma politika

Natural līnijas privātuma politika
Vietnē www.naturallineshop.com, kurai var piekļūt no https://www.naturallineshop.com/, viena no mūsu galvenajām prioritātēm ir mūsu apmeklētāju privātums. Šajā konfidencialitātes politikas dokumentā ir ietverti informācijas veidi, kurus apkopo un reģistrē vietne www.naturallineshop.com, un kā mēs to izmantojam.

Ja jums ir papildu jautājumi vai nepieciešama papildu informācija par mūsu privātuma politiku, nevilcinieties sazināties ar mums.

Šī konfidencialitātes politika attiecas tikai uz mūsu tiešsaistes darbībām un ir derīga mūsu vietnes apmeklētājiem attiecībā uz informāciju, kuru viņi dalījās un / vai apkopo vietnē www.naturallineshop.com. Šī politika nav piemērojama informācijai, kas apkopota bezsaistē vai izmantojot citus kanālus, nevis šo vietni.

Piekrišana
Izmantojot mūsu vietni, jūs ar šo piekrītat mūsu privātuma politikai un piekrītat tās noteikumiem.

Informācija, kuru mēs apkopojam
Personīgā informācija, kas jums tiek lūgta sniegt, un iemesli, kāpēc jums tiek lūgts to sniegt, jums tiks skaidri norādīta brīdī, kad mēs lūgsim jūs sniegt jūsu personisko informāciju.

Ja jūs tieši sazinātos ar mums, mēs varam saņemt papildu informāciju par jums, piemēram, jūsu vārdu, e-pasta adresi, tālruņa numuru, ziņas saturu un / vai pielikumus, ko jūs varat mums nosūtīt, un visu citu informāciju, kuru jūs varētu izvēlēties sniegt.

Reģistrējoties kontam, mēs varam lūgt jūsu kontaktinformāciju, tostarp tādus elementus kā vārds, uzņēmuma nosaukums, adrese, e-pasta adrese un tālruņa numurs.

Kā mēs izmantojam jūsu informāciju
Mēs apkopoto informāciju izmantojam dažādos veidos, ieskaitot:

Nodrošiniet, pārvaldiet un uzturiet mūsu tīmekļa vietni
Uzlabojiet, personalizējiet un paplašiniet mūsu vietni
Izprotiet un analizējiet, kā izmantojat mūsu tīmekļa vietni
Izstrādājiet jaunus produktus, pakalpojumus, funkcijas un funkcionalitāti
Sazinieties ar jums tieši vai caur vienu no mūsu partneriem, ieskaitot klientu apkalpošanu, lai nodrošinātu jums atjauninājumus un citu informāciju, kas attiecas uz tīmekļa vietni, kā arī mārketinga un reklāmas nolūkos.
Sūtiet jums e-pastus
Atrodiet un novērstu krāpšanu
Žurnāla faili
Vietnē www.naturallineshop.com tiek ievērota standarta procedūra žurnālfailu izmantošanai. Šie faili reģistrē apmeklētājus, kad viņi apmeklē vietnes. To dara visi hostinga uzņēmumi, kā arī daļa no mitināšanas pakalpojumu analītikas. Žurnālfailos apkopotā informācija ietver interneta protokola (IP) adreses, pārlūka veidu, interneta pakalpojumu sniedzēju (ISP), datuma un laika zīmogu, atsauces / izejas lapas un, iespējams, klikšķu skaitu. Tie nav saistīti ar personīgi identificējamu informāciju. Informācijas mērķis ir analizēt tendences, administrēt vietni, izsekot lietotāju pārvietošanās vietnei un apkopot demogrāfisko informāciju.

Sīkfaili un tīmekļa bākas
Tāpat kā jebkura cita vietne, arī www.naturallineshop.com izmanto sīkfailus. Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai saglabātu informāciju, tostarp apmeklētāju izvēles, un vietnes lapas, kurām apmeklētājs piekļūst vai kuru apmeklēja. Informācija tiek izmantota, lai optimizētu lietotāju pieredzi, pielāgojot mūsu tīmekļa lapas saturu, pamatojoties uz apmeklētāju pārlūka tipu un / vai citu informāciju.

Lai iegūtu vispārīgāku informāciju par sīkdatnēm, lūdzu, izlasiet sadaļu Kas ir sīkdatnes?

Reklāmas partneru privātuma politikas
Varat iepazīties ar šo sarakstu, lai atrastu privātuma politiku katram no vietnes www.naturallineshop.com reklāmas partneriem.

Trešo pušu reklāmas serveros vai reklāmas tīklos tiek izmantotas tādas tehnoloģijas kā sīkfaili, JavaScript vai Web Beacons, kas tiek izmantotas to attiecīgajās reklāmās un saitēs, kas parādās vietnē www.naturallineshop.com un kuras tiek tieši nosūtītas uz lietotāju pārlūkprogrammu. Viņi automātiski saņem jūsu IP adresi, kad tā notiek. Šīs tehnoloģijas tiek izmantotas, lai izmērītu viņu reklāmas kampaņu efektivitāti un / vai personalizētu reklāmas saturu, ko redzat apmeklētajās vietnēs.

Ņemiet vērā, ka vietnei www.naturallineshop.com nav piekļuves šīm sīkdatnēm, kuras izmanto trešo pušu reklāmdevēji, vai kontroli pār tām.

Trešās puses privātuma politika
Vietnes www.naturallineshop.com konfidencialitātes politika neattiecas uz citiem reklāmdevējiem vai vietnēm. Tādējādi mēs iesakām jums iepazīties ar šo trešo personu reklāmas serveru attiecīgajām konfidencialitātes politikām, lai iegūtu sīkāku informāciju. Tas var ietvert viņu praksi un instrukcijas par to, kā atteikties no noteiktām iespējām.

Izmantojot individuālās pārlūkprogrammas opcijas, varat izvēlēties atspējot sīkfailus. Lai uzzinātu sīkāku informāciju par sīkdatņu pārvaldību, izmantojot īpašus tīmekļa pārlūkus, to var atrast attiecīgajās pārlūkprogrammu vietnēs.

CCPA privātuma tiesības (nepārdodiet manu personisko informāciju)
Saskaņā ar CCPA, cita starpā, Kalifornijas patērētājiem ir tiesības:

Pieprasīt, lai uzņēmums, kas vāc patērētāja personas datus, atklātu kategorijas un īpašus personas datu veidus, ko uzņēmums ir apkopojis par patērētājiem.

Lūdziet uzņēmumam izdzēst visus personas datus par patērētājiem, kurus uzņēmums ir savācis.

Pieprasiet, lai uzņēmums, kas pārdod patērētāja personas datus, nepārdod patērētāja personas datus.

Ja jūs iesniedzat pieprasījumu, mums viena mēneša laikā jums atbildēsim. Ja vēlaties izmantot kādu no šīm tiesībām, lūdzu, sazinieties ar mums.

GDPR datu aizsardzības tiesības
Mēs vēlamies pārliecināties, ka jūs pilnībā zināt visas savas datu aizsardzības tiesības. Katram lietotājam ir tiesības uz:

Piekļuves tiesības – jums ir tiesības pieprasīt savu personīgo datu kopijas. Par šo pakalpojumu mēs varam iekasēt nelielu maksu.

Tiesības uz labošanu – jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs labotu visu informāciju, kuru jūs uzskatāt par kļūdainu. Jums ir arī tiesības pieprasīt, lai mēs aizpildītu informāciju, kas, jūsuprāt, ir nepilnīga.

Tiesības izdzēst – jums ir tiesības ar noteiktiem nosacījumiem pieprasīt, lai mēs dzēstu jūsu personas datus.

Tiesības ierobežot apstrādi – jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs zināmos apstākļos ierobežotu jūsu personas datu apstrādi.

Tiesības iebilst pret apstrādi – jums ir tiesības noteiktos apstākļos iebilst pret mūsu personas datu apstrādi.

Tiesības uz datu pārnesamību – jums ir tiesības pieprasīt, lai noteiktos apstākļos mēs savāktu datus pārsūtītu citai organizācijai vai tieši jums.

Ja jūs iesniedzat pieprasījumu, mums viena mēneša laikā jums atbildēsim. Ja vēlaties izmantot kādu no šīm tiesībām, lūdzu, sazinieties ar mums.

Bērnu informācija
Vēl viena mūsu prioritātes daļa ir bērnu aizsardzības pievienošana, izmantojot internetu. Mēs aicinām vecākus un aizbildņus novērot tiešsaistes aktivitātes, piedalīties tajās un / vai uzraudzīt un vadīt tās.

Vietne www.naturallineshop.com neapzināti nevāc personiski identificējamu informāciju no bērniem, kas jaunāki par 13 gadiem. Ja domājat, ka jūsu bērns sniedza šāda veida informāciju mūsu vietnē, mēs ļoti iesakām nekavējoties sazināties ar mums, un mēs darīsim visu iespējamo centieni nekavējoties noņemt šādu informāciju no mūsu ierakstiem.