Zásady ochrany osobních údajů


Na www.naturallineshop.com, přístupné z https://www.naturallineshop.com/ , je jednou z našich hlavních priorit soukromí našich návštěvníků. Tento dokument zásad ochrany osobních údajů obsahuje typy informací, které jsou shromažďovány a zaznamenávány na www.naturallineshop.com a jak je používáme.

Pokud máte další dotazy nebo potřebujete více informací o našich zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity a platí pro návštěvníky našich webových stránek, pokud jde o informace, které sdílejí nebo shromažďují na www.naturallineshop.com. Tato zásada se nevztahuje na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím jiných kanálů, než je tento web.

Souhlas
Používáním naší webové stránky tímto vyjadřujete souhlas s našimi zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Informace, které shromažďujeme
Osobní údaje, které jste povinni poskytnout, a důvody, proč jste požádáni o jejich poskytnutí, vám budou objasněny v okamžiku, kdy vás požádáme o poskytnutí vašich osobních údajů.

Pokud nás přímo kontaktujete, můžeme o vás obdržet další informace, jako je vaše jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo, obsah zprávy a / nebo přílohy, které nám můžete zaslat, a jakékoli další informace, které se rozhodnete poskytnout.

Když se zaregistrujete k účtu, můžeme požádat o vaše kontaktní informace, včetně položek, jako jsou jméno, název společnosti, adresa, e-mailová adresa a telefonní číslo.

Jak používáme vaše informace
Informace, které shromažďujeme, využíváme různými způsoby, včetně:

Poskytujte, provozujte a udržujte naši webste
Vylepšete, přizpůsobte a rozšířte naši webste
Pochopte a analyzujte, jak používáte naši webste
Vyvíjejte nové produkty, služby, funkce a funkce
Komunikujte s vámi, přímo nebo prostřednictvím některého z našich partnerů, a to i pro zákaznický servis, aby vám poskytoval aktualizace a další informace týkající se webste a pro marketingové a propagační účely
Pošlete vám e-maily
Najít a zabránit podvodům


Záznam souborů
www.naturallineshop.com dodržuje standardní postup při používání souborů protokolu. Tyto soubory zaznamenávají návštěvníky, když navštíví webové stránky. Všechny hostingové společnosti to dělají a jsou součástí analytiků hostingových služeb. Informace shromažďované protokolovými soubory zahrnují adresy internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), datum a časové razítko, odkazující / výstupní stránky a případně počet kliknutí. Nejsou spojeny s žádnými informacemi, které jsou osobně identifikovatelné. Účelem těchto informací je analyzovat trendy, spravovat web, sledovat pohyb uživatelů na webu a shromažďovat demografické informace.

Soubory cookie a webové majáky
Stejně jako jiné webové stránky i www.naturallineshop.com používá „cookies“. Tyto soubory cookie se používají k ukládání informací včetně preferencí návštěvníků a stránek na webových stránkách, které návštěvník navštívil nebo navštívil. Tyto informace se používají k optimalizaci uživatelského prostředí přizpůsobením obsahu naší webové stránky na základě typu prohlížeče návštěvníků nebo jiných informací.

Obecnější informace o souborech cookie naleznete v části „Co jsou soubory cookie“.

Zásady ochrany osobních údajů reklamních partnerů
V tomto seznamu naleznete zásady ochrany osobních údajů pro každého z reklamních partnerů www.naturallineshop.com.

Reklamní servery nebo reklamní sítě třetích stran používají technologie, jako jsou soubory cookie, JavaScript nebo webové majáky, které se používají v jejich příslušných reklamách a odkazech, které se objevují na www.naturallineshop.com a které se odesílají přímo do prohlížeče uživatelů. Pokud k tomu dojde, automaticky obdrží vaši IP adresu. Tyto technologie se používají k měření efektivity jejich reklamních kampaní nebo k personalizaci reklamního obsahu, který vidíte na navštívených webech.

Www.naturallineshop.com nemá přístup k těmto cookies, které používají inzerenti třetích stran, a nemá nad nimi kontrolu.

Zásady ochrany osobních údajů třetích stran
Zásady ochrany osobních údajů www.naturallineshop.com se nevztahují na jiné inzerenty nebo weby. Proto vám doporučujeme podrobnější informace vyhledat v příslušných zásadách ochrany osobních údajů těchto reklamních serverů třetích stran. Může zahrnovat jejich postupy a pokyny, jak se odhlásit z určitých možností.

Můžete se rozhodnout zakázat cookies pomocí jednotlivých možností prohlížeče. Podrobnější informace o správě souborů cookie u konkrétních webových prohlížečů naleznete na příslušných webových stránkách prohlížečů.

Práva na ochranu osobních údajů CCPA (neprodávejte moje osobní údaje)
Podle CCPA mají spotřebitelé v Kalifornii mimo jiné právo:

Požádejte, aby firma, která shromažďuje osobní údaje spotřebitele, zveřejnila kategorie a konkrétní části osobních údajů, které firma o spotřebitelích shromáždila.

Požádejte, aby firma odstranila veškeré osobní údaje o spotřebiteli, které firma shromáždila.

Požádejte firmu, která prodává osobní údaje spotřebitele, nikoli prodávat jeho osobní údaje.

Pokud podáte žádost, máme na vás měsíc. jestli budeš chtít